Behandelingen

Hieronder kun je een aantal behandelingen vinden die ik aanbied. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk in overleg. 

Kleuren
Ik werk met Be Color, deze 12 minuten kleuring is een hele fijne kleuring die te mixen en te mengen is in elk gewenste kleur en voor elk type haar te maken is.
Een mooie eigenschap van deze kleuring is dat het zonder ammonia is, het is dus altijd heel zacht voor het haar. Het heeft bestanddelen zoals Keratine, Kaviaar en Collageen; dit is heel voedend en geeft het haar een prachtige glans. Het hoeft maar 12 minuten in te werken, dit is heel comfortabel voor de hoofdhuid. Balayage, highlights of en extra grijsdekkende kleuring, alles is mogelijk.


Keratine gold
Voor de keratine gold behandelingen werk ik met het merk Jean Paul Myne. 

Jean Paul Mynè is synoniem voor 100% in Italië gemaakte kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen.

De producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen enkele gevaarlijke stof zoals glutaraldehyde, paraffine en andere petroleum derivaten.

Na de keratine gold behandeling is het haar helemaal stijl. Hoeveel krul er ook in het haar zit; het wordt mooi glad en stijl. Het is een tijdrovende klus maar het eindresultaat is verbluffend én langdurig. Wanneer je de juiste producten gebruikt, hoef je na verloop van tijd alleen je (gekrulde) uitgroei bij te werken en je kan er weer maanden tegenaan. Dus als je ’s morgens weinig tijd hebt of geen zin hebt in eindeloos stylen is dit een uitkomst!

Oxilock Plasma

Ik werk graag met Oxilock Plasma van Jean Paul Myne, dit product zorgt ervoor dat beschadigde keratine vezels herstellen. Oxilock voeg ik toe in de verf, blondeer en bij keratine behandelingen. Tijdens chemische behandelingen kan het haar worden beschadigd. Door Oxilock toe te voegen zal je haar beschermt blijven en word afbreken met maar liefst 98% verminderd.

Door het toevoegen van Oxilock kunnen wij veel verder gaan tijdens het kleurproces, met behoud van gezond en zacht en glanzend haar.

Ook is deze oxilock plasma als losse behandeling te doen, dit is uitermate geschikt voor haar wat beschadigd is door zee- of chloor water, door de gure winterkou of door chemische behandelingen.


Bruidsarrangementen
Bruidskapsels maak ik al jaren heel graag, ik vind het elke keer weer een feestje om dit te mogen doen. Uiteraard is dit op locatie en kan de bruid dus heerlijk relaxt aan haar prachtige dag beginnen zonder stress.  Sinds kort bied ik naast het bruidskapsel ook bruidsvisagie aan. Het is ontzettend leuk om de look af te maken met mooie make-up. Ik gebruik uitsluitend professionele producten zodat het totaalplaatje gegarandeerd de hele dag mooi blijft.  Je krijgt een tasje van me mee met daarin jouw kleur lipstick en een mini haarspray, just in case!
Daarnaast bied ik de mogelijkheid om na het diner een touch-up te komen doen. Dit vergt een half uurtje van je tijd en kun je een kleine aanpassing aan je haar of een iets andere make-up voor het feest kiezen. Wanneer je dit wilt, bespreken we dit gelijk bij de proefsessie. 
Als  je bent uitgenodigd op een bruidsfeest kun je er ook voor kiezen om je haar en make-up te laten doen. Dit kan op dezelfde locatie als de bruid, tevens zit daar ook een leuke korting aan verbonden, mooi meegenomen toch?

Extentions 
Ik heb geen extensions in voorraad maar ik ben en blijf op de hoogte van het inzetten van losse extensions, tape extensions,  double hair en dreads.  Mijn voorkeur gaat uit naar human hair van  Balmain of van Great Lenghts.  Ook is het mogelijk om je eigen haar te kleuren in de kleur van je zelf gekochte extensions die ik er vervolgens professioneel voor je in kan zetten. 

Uiteraard ben ik naast dit alles ook te boeken als familie- en thuiskapper, haar & visagie bij fotoshoots of andere evenementen.