M at HOME


Hi,

Als freelance/ambulant kapster/visagiste kom ik met mijn auto bij u thuis, is dat geen fijne service !?!


Wat ik belangrijk vind is dat het haar altijd  gezond, mooi en glanzend moet blijven. De behandelingen die ik doe zijn dan ook verantwoord voor hoofdhuid en haar. Wanneer ik denk dat je haar het niet aan kan, zal ik daar altijd eerlijk mijn mening over geven. Ook is het mogelijk om een Oxilock herstel behandeling te doen, dit zorgt ervoor dat je haar ,nadat het beschadigd is geraakt van een chemische behandeling, weer helemaal gaat stralen en fijn zacht wordt.
Ik gebruik alleen producten die zachte formules hebben, ze zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar, hebben natuurlijke ingrediënten, worden niet op dieren getest en dus verantwoord voor gezondheid en milieu. 

 

 Neem eens een kijkje bij 'behandelingen' om te zien wat ik aanbied of neem contact met me op voor meer info. **LOCKDOWN**

Yes, eindelijk!! Groen licht! vanaf 3 maart mag ik weer starten.

Het online afspreken is vanaf dit moment weer mogelijk. 

Wanneer je een afspraak ingepland had staan tijdens de lockdown, dan heb ik je automatisch op mijn bel-lijst staan. Dwz dat je bent gebeld om een afspraak te plannen. Als ik je NIET gebeld heb, (mijn oprechte excuses daarvoor!) terwijl je een afspraak had, kun je deze nu zelf inplannen via de boekingsknop op dit scherm. Of je belt/appt me even, dan help ik je graag! 

Hopelijk tot snel. 


  

 


"Everything feels better after a haircut"

*anonymous*