M at HOME


Hi,

Als freelance/ambulant kapster en visagiste kom ik met mijn auto bij u thuis, is dat geen fijne service !?!


Wat ik belangrijk vind is dat het haar altijd  gezond, mooi en glanzend moet blijven. De behandelingen die ik doe zijn dan ook verantwoord voor hoofdhuid en haar. Wanneer ik denk dat je haar het niet aan kan, zal ik daar altijd eerlijk mijn mening over geven. Ook is het mogelijk om een Oxilock herstel behandeling te doen, dit zorgt ervoor dat je haar ,nadat het beschadigd is geraakt van een chemische behandeling, weer helemaal gaat stralen en fijn zacht wordt.
Ik gebruik alleen producten die zachte formules hebben, ze zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar, hebben natuurlijke ingrediënten, worden niet op dieren getest en dus verantwoord voor gezondheid en milieu. 

 

 Neem eens een kijkje bij 'behandelingen' om te zien wat ik aanbied of neem contact met me op voor meer info. 


Daarnaast vind ik het ook erg leuk om, op freelance basis, in te vallen in kapsalons. Ik ben een teamplayer, ik hou van de dynamiek en de sfeer in een drukke salon.

Zo val ik regelmatig in bij vakanties, een zwangerschapsverlof of bij langdurige ziekte van medewerkers. Ik leer snel en kan me makkelijk aanpassen aan een team, ik heb inmiddels ook al met vele merken gewerkt. 

Ik heb 8 jaar een eigen kapsalon gerund, het helpt dus dat ik weet wat er belangrijk is in een salon. 

Ben je saloneigenaar en kan ik wat voor jouw zaak betekenen? Bel me gerust, ik kom graag kennis maken!


  

 


"Everything feels better after a haircut"

*anonymous*