Over mij

Ik wil me eerst even aan u voorstellen! Ik ben Mariska Jagtenberg. Sinds mijn vijftiende heel actief in het kappersvak en vanaf 2012 als freelance kapster. Dat wil zeggen dat ik een flexibele werkplek heb, want ik kom bij u aan huis. Mijn werkgebied is ongeveer 15 km rond Sleeuwijk. 

Dit is een gouden formule voor succes gebleken, want mijn klantenkring is de afgelopen jaren gegroeid als kool! Ik ben aangesloten bij de kappersfabriek  en ben in bezit van het ZZP keurmerk. Naast dat ik zelf graag met mijn handen in het haar zit; vind ik het erg leuk om workshops vlechten te geven. Dit is altijd in huiselijke kring en indien gewenst op een model of oefenhoofd. Dit is vooral erg leuk om met een aantal vriendinnen te volgen.


Werkervaring

Ik heb zo'n 20 jaar werkervaring in het kappersvak, waarvan 8 jaar als eigenaresse van de Rombout Kappers salon in Oosterhout. Ook heb ik nog een aantal jaar in loondienst bij verschillende salons gewerkt. Zo nu en dan word ik door salons ingehuurd als ZZP-kapper en werk ik dus weer met collega's en een vaste kappersstoel. 


Opleiding en Skills

Uiteraard heb ik mijn opleiding All-Round Kapper afgerond. Daarna heb ik verschillende workshops/korte cursussen gevold bij grote namen zoals Wella, L'Oréal, Scharzkopf, Be Hair, Jean Paul Myne, bij de Kappersfabriek en Baron Academy.

In de afgelopen jaren heb ik me vooral gespecialiseerd in Keratine gold en bruidskapsels. De keratine gold is een behandeling met producten van een exclusief merk Jean Paul Myne. Dit Italiaanse bedrijf staat voor kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. En dat past perfect bij mijn visie. Het haar wordt in de basis veranderd door deze behandeling, hiermee maak ik gekruld haar, super stijl. Blijvend. Enkel de aanzet dient bijgehouden te worden. Doordat het treatment van de keratine gold vooral natuurlijke en vegan ingrediënten bevat is het heel zacht voor het haar.  Voor de bruiden heb ik verschillende cursussen gevolgd om een goed stevig kapsel te maken dat de hele dag tot in de puntjes blijft zitten, of het nou losse krullen in een mermaid-hairstyle is of een mooie vaste updo.